blogg

RETTINGAR I FESTIVALMAGASINET

No ligg det kvite festivalmagasinet vårt ute i Bergen og utvalde delar av Noreg. Diverre har setningar ramla ut - og andre kome inn - i sluttfasen av redigeringa: Side 6: Ang Banks Violette - har denne setningen ramla ut: "Produsert av Bergen Kunsthall i samarbeid med Borealis"

Side 6: Ang billettsal - har denne setningen ramla ut: "kan kjøpast på billettservice.no, i døra og i grieghallen."

Side 15: Ang kveldsarrangementa på Landmark - har denne setningen ramla ut: "Produsert i samarbeid med Klubb Transformator"

Side 14: Ang konserten med Harmonien - har denne setninga ramla ut: "Produsert av Harmonien i samarbeid med Borealis"

Side 15: "Fjorden Baby!" og ikkje "Fjorden Love!" (Godt meint men ikkje haldbart!)

Side 17: Ang. bilettekst nedste bilete: "K-X-P->" og ikkje "Garth Knox"

Side 17: Ang kveldsarrangementa på Landmark - har denne setningen ramla ut: "Produsert i samarbeid med Fredrik's Wonderful Evening"

Side 17: Ramla heile denne konserten ut:


PYMATHON: Trash- og speedmetal i improtakt
16 mars
Kl 00:00
Stad: Landmark

Den rå og intense gitar/slagverkduoen Pymathon tek det aller beste frå trash og speed og fåkkar det opp med avantgarde-grep. Bandet hadde nyleg ein brakdebut på Avantofestivalen i lineup med Lee Ranaldo i Sonic Youth. Snart er duoen ute i gatene med si første plate. Pymathon består av gitaristen Topias Tiheäsalo og trommisen Jaakko Tolvi. Sistnemnde har spelt med band som Rauhanorkesteri og Lauhketa Lampaat. Topias tok ei lang klassisk gitarutdanning før det gjekk skikkeleg gale.


Side 19: Ang Italonatt på Landmark - har denne setningen ramla ut: "Produsert i samarbeid med Digitalo"

Side 20: Ang Anssi Karttunen: "klokka 14:00" og ikkje "klokka 16:00"

 

Pymathon - finsk og rå speedmetal-duo som fall fullstendig ut or festivalmagasinet. Dei speler midnatt natt til laurdag 17 mars.