Takk alle sammen

- artister, publikum, produksjons- og tekniske medarbeidere og frivillige - for en fantastisk festival.  Jeg fikk gå på i alle fall deler av hver eneste konsert og er slått i bakken over det høye nivået jeg fikk bevitne, og over publikums entusiasme og dedikasjon. Jeg er fullstendig utslitt, men svært, svært lykkelig - og har allerede fått noen ideer til neste års festival.
Og husk at  Philip Tagneys Disrehearspektaktak blir stående på Lydgalleriet til 8.  april - så om du ennå ikke har fått med deg installasjonen er det ennå tid. Philip  har skapt verket i løpet av uken ved å samle lyder fra øvinger og andre festivalhendelser som ikke fant sted på scenen, så om du lider av store savn kan du finne trøst og lindring der (Jeg stikker bort dit senere i dag ...).
Snart kommer vi også til å vise frem Henningham Family Press sin Borealis-bok et sted i Bergen.  Jeg skal gi beskjed når jeg har funnet det riktige stedet.

Igjen, takk alle sammen!
Alwynne.

P.S. Hold et øye med denne siden for å få beskjed om kommende Borealis-evenement . Før neste års festival kommer vi i alle fall til å gjennomføre ett Satelitt-evenement i London.