Beatrice Dillon & Kassem Mosse
  • Beatrice Dillon & Kassem Mosse

  • Fredag 11.03
  • 24.00 - 03.00
  • Landmark, Rasmus Meyers allé 5
  • Beatrice Dillion
    Kassem Mosse

Det nye samarbeidet mellom Beatrice Dillon og Kassem Mosse er et halvimprovisert livesett, bygget på elektronikk og feltopptak. De to produsentene for elektronisk undergrunnsmusikk spilte for første gang sammen i Tate Liverpool i Storbritannia i 2015. Samarbeidet forener lytting og dansing, og kombinerer Dillons og Mosses delte interesse for live prosessering, eksperimentell elektronikk og feltopptak fra natur og folklore.

Både Beatrice Dillon og Kassem Mosse er to av de mest spennende produsentene for elektronisk musikk i Europa i dag. De skaper to forskjellige smaksvarianter av eksperimentell techno som konstant skifter form, med én fot i den perifere lydverdenen og én på dansegulvet. De skal ikke bare by på manipulasjoner av originale feltopptak, samples av rytmer og mange lag med lyd – som DJ-er tar de oss også med på en kaleidoskopisk reise gjennom jazz, verdensmusikk, dub, techno og house.

Beatrice Dillon, født og bosatt i London, er produsent, komponist og DJ for radiostasjonen NTS i London. Miksene hennes er et esoterisk motmiddel mot ortodoksi, som benytter seg av uvante og mindre hørte lyder fra ulydig techno til vintage folk. Kassem Mosse produserer elektronisk musikk og tenker for mye. Han bor og arbeider i Leipzig, Tyskland.

Presentert i samarbeid med Landmark.

Tweet This   Share this on Facebook