• Borealis på Bergen
    Offentlige Biblioteket

  • Mandag 06.03
  • 09.00–20.00
  • Bergen Offentlige Biblioteket, Strømgaten 6

I festivalperioden vil Borealis okkupere flere av bibliotekets rom.

Radio Space er Borealis sin plattform for radiokunst. Under hele festivalen vil det uavbrutt sendes live fra denne digitale plattformen, og man kan tune inn når som helst på døgnet for å lytte til nøye kuraterte verk av kunstnere og musikere fra hele verden. På biblioteket vil det finnes private lyttestasjoner der man kan forville seg inn i et radiounivers av den sjeldne sort.

Borealis plukker også ut et utvalg interessante og relevante bøker og plater fra samlingen til biblioteket, som vil være tilgjengelig i en utstilling i Hovedrommet.
Her finner du også nye tekster bestilt av festivalen, fra artister som du kan se og høre på scenen under Borealis. Det er tekster av den amerikanske dikteren og musikeren Camae Ayewa, som også går under navnet Moor Mother, og fra cellisten Oliver Coates, som er fast samarbeidspartner med Radiohead, Actress og Mica Levi og som har skrevet et nytt, stort verk for årets festival. Omringet av plakater og informasjon fra Borealis kan du lese, utforske og bli en eventyrlysten lytter.

Utvalget vil stå både før, under og etter festivalen.

Tweet This   Share this on Facebook