• Frivillig arbeidsoppgaver

Billett og info:
Er du organisert og liker å snakke med nye mennesker? Ditt ansvar er å ta imot festivalbilletter og erstatte dem med det riktige festivalbåndet. Du vil være festivalpublikummets første møte med festivalen – her er det med andre ord behov for folk som er serviceinnstilt, har godt humør og som klarer å håndtere hektiske perioder. Du vil også være behjelpelig med å svare publikum om de har noen spørsmål i forhold til festivalen.
Passer for: Serviceinnstilte og positive personer med orden i sakene.  

Festivalvert:
Er du en glad person? Hils på publikum, sjekk om de har riktig festivalbånd, passe på at venue er klar og ser fin ut både før og etter en konsert, være tilgjengelig for eventuelle spørsmål fra publikum. Er du er en serviceinnstilt og utadvendt person, er dette jobben for deg!
Passer for: Positive, utadvendte og serviceinnstilte folk.  

Artistvert:
Kunstnerne fra hele verden kommer til Bergen under festivalen. Som artistkontakt skal du hjelpe dem å holde orden på timeplanen slik at de er på riktig sted til riktig tid, og sørge for at de får et behagelig og hyggelig opphold mens de er på festivalen. Vi ønsker gjerne at du har tidligere erfaring fra lignende arbeid.
Passer for: Serviceinnstilt og ryddig. Vi er på jakt etter folk med erfaring!  

Transport:
Har du førerkort klasse B og er godt kjent i Bergen? Hjelp transportseksjonen å sørge for at artister og gjester kommer seg dit de trenger å være, samt hjelpe festivalen teamet når det trengs.
Passer for: Positive mennesker som ikke blir fort stresset. Vi ser helst etter noen som er godt kjent i Bergen.  

Catering:
Kom og bli med vår fantastiske kokk å lage herlig mat for sultne sjeler. Det finnes ingen bedre måte å gjøre folk glade på!
Passer for: Serviceinnstilte personer som liker å lage mat.  

Runner:
Problemer med å sitte stille? Det er alltid ting som dukker opp under en festival som må fikses. Du vil være den som hjelper til der det behov på tvers av seksjoner. Denne jobben gir deg muligheten til å  lære et bredt spekter av varierte arbeidsoppgaver som er nødvendige for å gjennomføre en festival.  Perfekt for deg som ønsker å jobbe mest mulig under festivalen.
Passer for: Personer som liker varierte oppgaver, er i godt humør og som liker å ta initiativ.

Rigging:
Ingen rigging, ingen festival. Vi trenger deg til å hjelpe oss å bygge opp festivalen struktur.  Scener og rom  må endres for forskjellige artister, instrumenter må bæres og lyd og lys må være på plass for at konserter skal kunne fremføres.
Passer for: Initiativrike personer som liker å ta i et tak. Du må ikke har noen problemer med å løfte eller flytte tungt utstyr.  

Dekor:
Elsker du å pynte? Hjelp oss å dekorere festivalen! Du arbeider med å sikre at alle våre venues får en Borealis make-over,  og sørge for at alle artistene får en fin og trivelig backstage  hvor de kan hygge seg før og etter show.
Passer for: Initiativrike folk som har et ekstra øye for detaljer.  

Tweet This   Share this on Facebook