• Borealis Listening Club er tilbake!

BLC_PaulineOliveros

Pauline Oliveros er vår gjest til sesongens første Borealis Listening Club tirsdag 30. august. I et spesielt samarbeid med Bergen Assembly og prosjektet WITHIN, er vi atter på plass i vårt gamle tilholdssted Sentralbadet.

Kunstnerisk leder for Bergen Assembly Tarek Atoui inviterer Borealis Listening Club inn i det unike lytterommet han har skapt i den gamle svømmehallen, og vi vil sammen være vertskap for en helt spesiell utgave av Borealis Listening Club med den elektroniske musikkpioner og hun som introduserte Deep Listening, nemlig Pauline Oliveros. Bli med oss fra kl. 20:00, og vi vil som vanlig ha klar popcorn og åpen bar.  Dette er en fantastisk mulighet til å høre og oppleve en levende musikklegende diskutere hvordan vi kan lytte på helt nye måter.

Bli med oss fra kl. 20:00, og vi vil som vanlig ha klar popcorn og åpen bar. Dette er en fantastisk mulighet til å høre og oppleve en levende musikklegende diskutere hvordan vi kan lytte på helt nye måter. Og det er gratis adgang!

De følgende siste tirsdager i måneden returnerer Borealis Listening Club igjen til vår residens på Hordaland Kunstsenter – helt frem til neste års festival. Her ser vi frem mot høydepunkter på festivalen, og husk at det alltid er ekstra gode tilbud på konserter og andre arrangement for BLC-medlemmer.

Tweet This   Share this on Facebook