• Borealis 2019 – samtalene som får deg til å se verden gjennom en annen linse

Cara Tolmie & Stine Janvin

Tiden er kommet for å markere 6.–10. mars med et stort X i kalenderen! Borealis 2019 er rett rundt hjørnet, så spiss ørene, frisk opp spillelisten din og ring barnevakten.

Se lanseringsvideoen for Borealis 2019 her for et effektivt innblikk i hva som er i vente!

Årets kunstnere, musikere og komponister kommer fra nær og fjern, og stiller mange spørsmål gjennom kunsten og musikken sin. Gjennom lyd og fortellinger, filmer og installasjoner ber de oss om å ta et steg til siden, og se på ting gjennom en annen linse. Borealis 2019 byr på alt fra konserter, utstillinger og film, til verksteder, radio og samtaler. Men det er ikke bare samtaler i tradisjonell forstand, men også i utvidet forstand – samtaler om tid, samtaler med planter, samtaler på tvers av historien, samtaler om kjærlighet…

Borealis 2019 med alle sine 25 arrangementer på 15 arenaer, i 5 dager er nå lansert på nett!

“Samtidsmusikk er et lettvint offer for harselas og hån, gravalvorlig og ubegripelig som den kan være. Men Borealis – festivalen for eksperimentell musikk er blant aktørene som gjør den mer relevant enn mange er vant til.”
Les mer om hva kulturredaktør i Bergens Tidende har å si om Borealis 2019 her.

Performance på Bergen stasjon, musikk for militærkorps i Nykirken, en lydlig reise inn i raffineriet på Mongstad, vintersvømming på Nordnes Sjøbad til live musikk er bare noe av det som skal skje. Nedenfor finner du et lite utvalg av det som presenteres på årets festival. Besøk nettsidene for å få oversikt over hele programmet!

Vi gleder oss til å se dere i mars!

psst – vi har stadig plass til flere frivillige som vil være med å lage en fantastisk festival! Meld deg på her!

Tweet This   Share this on Facebook