• Borealis Listening Club er tilbake!

Vi setter i gang Borealis Listening Club igjen for sesongen tirsdag 27. august. Nytt av sesongen er at Vilde Tuv kommer inn som lyttevert! Hun skal lede Borealis Listening Club-kveldene sammen med kunstnerisk leder for festivalen, Peter Meanwell og sette sitt preg på lytteklubben. I tillegg innfører vi et tema per gang for å fokusere kvelden mer, og gjøre det lettere for deg å dele musikk som du synes vi skal lytte til. Vi tar i mot lytteønsker på blc@borealisfestival.no!

Vilde og Peter vil ha en gjest i sofaen til hver lytteklubb, og til første samling har de invitert Aslak Bjørge Hermstad. Han er nyutdannet komponist fra Griegakademiet og produsent for konsertserien Avgarde, i tillegg til å være en av deltagerne i Borealis sitt mentorprogram; Borealis Ung Komponist. Tema denne gangen er “Musikk for stemmen”. Velkommen!

*Om Borealis Listening Club
Borealis Listening Club (BLC) er Borealis – en festival for eksperimentell musikk sin månedlige lytteklubb. Her spiser vi popkorn, og lytter til og snakker om musikk. BLC er åpent for alle – fra førstegangslytteren til den erfarne musikkviter – og er en plass der vi vier tid til å høre musikk sammen som eventyrlystne lyttere. Klubben finner sted siste tirsdag i hver måned (august–februar) på Hordaland Kunstsenter, som også er hvor Borealis har sitt kontor.
Arrangementet er gratis.

Tweet This   Share this on Facebook