• Borealis søker frivilligansvarlig

Borealis søker etter den rette personen som kan rekruttere, koordinere og motivere våre rundt 100 frivillige frem mot en fantastisk festival i mars. Våre frivillige er maskineriet i festivalen og vi trenger en person som kan ta godt vare på de.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og utfordrende, og krever stor grad av selvstendighet, nøyaktighet, initiativ og samarbeidsevne. Du må ha interesse og forståelse for å jobbe med mennesker, og erfaring fra lignende arbeidsoppgaver er en fordel. Borealis benytter produksjonsverktøy og forståelse og erfaring med data og planlegginsverktøy er nødvendig. Du må være utadvendt, like mennesker, takle utfordringer på strak arm og være en god motivator.

Frivilligansvarlig vil jobbe tett sammen med resten av festivalstaben, og er organisert direkte under daglig leder. Det er også en egen praktikant tilknyttet arbeidet med frivillige. Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Uregelmessig arbeidstid må påregnes. Engasjementet igangsettes med opplæring og innføring i løpet av november, og med opptrapping av engasjementet frem mot festivalen i mars. Honorar, arbeidstid og oppstart avtales med den rette personen.

Søknadsfrist mandag 16.oktober, kl. 12.00.
Søknad med CV sendes til tine@borealisfestival.no.
For mer informasjon, kontakt daglig leder Tine Rude på ovennevnte e-post eller telefon 959 05 376 .

Borealis er en festival for eksperimentell musikk som finner sted i Bergen 5 dager i mars hvert år. Vi presenterer nye musikalske eksperimenter fra Bergen, Norge og resten av verden på mange av byens små og større konsertscener, kunstgallerier, kulturarenaer og andre rare steder du kanskje ikke har vært før. Borealis består blant annet av konserter, installasjoner, forestillinger, foredrag og filmer. Vi er et lite team gjennom året, men vokser til en festivalstab på rundt 15 personer og 100 frivillige frem mot mars. Borealis har kontor på Hordaland Kunstsenter.

Tweet This   Share this on Facebook