• Borealis søker praktikanter!

Borealis er en festival for eksperimentell musikk, som finner sted 5 dager i mars i Bergen hvert år. Vi er en liten stab som vokser seg større frem mot festivalen, og vi søker nå etter praktikanter som ønsker seg erfaring med flere av de forskjellige aspektene med å lage festival. Vi søker praktikanter som skal jobbe tett sammen med våre ansvarspersoner innen kommunikasjon, koordinering av frivillige og produksjon.

Vi søker etter folk som er interessert i ny og eksperimentell musikk i alle dens former, og som er interessert i å formidle dette til et publikum. Vi søker etter deg som har lyst å være med å skape en festival som tar godt vare på artister og publikum. Det er mange forskjellige oppgaver som skal løses for å lage Borealis, og du vil få en bred erfaring innen blant annet pressearbeid og kommunikasjon på sosiale medier, eller følge en produksjon fra første ide til ferdig fremføring (og nedrigg!), du vil møte kunstnere, frivillige, musikere og komponister og jobbe med logistikk og planlegging, men viktigst er at du har lyst å være en del av et team som skaper en fantastisk festival i mars 2019! Ønsket oppstart oktober/november.

Kommunikasjon:
Vi søker etter en praktikant som vil jobbe tett sammen med vår kommunikasjonsansvarlig, i jobben med å sette sammen programkatalogen og presentere festivalen til presse og publikum. Vedkommende må være interessert i å jobbe med tekst, være presis og strukturert og kunne formulere seg godt på både norsk og engelsk. I tillegg vektlegges erfaring med bilderedigering og enkle designoppdrag

Produksjon:
Vi søker en praktikant som vil få innsikt i den praktiske og tekniske delen av festivalproduksjonen, og som vil jobbe tett med vår produsent, i tillegg til å få egne selvstendige mindre prosjekter. Vedkommende bør ha god teknisk forståelse, gode datakunnskaper og praktisk sans, i tillegg til å være strukturert og like utfordringer.

Frivilligarbeid:
Vi søker en praktikant som sammen med vår frivilligkoordinator kan inspirere og tilrettelegge for våre over 100 frivillige. Du vil få unik innsikt i arbeidet fra rekruttering, koordinering av logistikk og planlegging av fest og moro.

Som praktikant forplikter du deg til å jobbe minimum 15 timer i uken. Du vil jobbe tett sammen med festivalstaben, samt få selvstendig ansvar for større og mindre oppgaver underveis, og du vil få verdifull erfaring innen festivalavvikling og kulturarbeid. Vi tilbyr et mindre honorar til våre praktikanter, men bidrar ikke til reise og opphold.

Kontakt daglig leder Tine Rude om du har spørsmål. Send søknad med dine kvalifikasjoner og CV, samt motivasjon og hvilken praktikantstilling du er interessert i – skriv også gjerne om dine musikkinteresser og hvorfor du har lyst til å være en del av Borealis-teamet.
Søknad sendes til tine@borealisfestival.no.
Søknadsfrist er mandag 3. september.

Tweet This   Share this on Facebook