• Borealis søker produsent

Borealis søker etter den rette produsenten som kan være med å planlegge og avvikle en fantastisk festival i mars hvert år. Vi søker en person som kan vil være en del av en liten og effektiv organisasjon, som tar ansvar, er full av pågangsmot og som vil bidra til et godt festivalteam.

Arbeidsoppgavene vil være varierte og utfordrende, og krever stor grad av selvstendighet, nøyaktighet, initiativ og samarbeidsevne. Du må ha interesse og forståelse for musikken og kunsten vi presenterer og ha erfaring med produksjon, gjerne på alternative arenaer eller kunstformer. Teknisk innsikt er en fordel. Du må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Eksempel på arbeidsoppgaver er innhenting og dialog med kunstnere, utøvere, samarbeidspartner og leverandører om teknikk og utstyr, oppsett av prøve- og kjøreplaner, logistikk og oppfølging av prosjekter, tett samarbeid med festivalteam og arenaer, og gjennomføring av arrangementer.

Produsenten jobber direkte under daglig leder, og tett sammen med kunstnerisk leder. Arbeidsspråk er norsk og engelsk.
Uregelmessig arbeidstid må påregnes. Engasjementet igangsettes med opplæring og innføring i prosjekter i løpet av august, og løper frem til festivalen, med mulighet for forlengelse. Lønn og stillingsprosent etter avtale med den rette personen.

Søknadsfrist fredag 22. juni, kl. 12.00.
Søknad med CV sendes til tine@borealisfestival.no.
For mer informasjon, kontakt daglig leder Tine Rude på ovennevnte e-post eller telefon 95 90 53 76 .

Borealis er en festival for eksperimentell musikk som finner sted i Bergen 5 dager i mars hvert år. Vi presenterer nye musikalske eksperimenter fra Bergen, Norge og resten av verden på mange av byens store og små konsertscener, kunstgallerier, kulturarenaer og andre rare steder du kanskje ikke har vært før. Borealis består blant annet av konserter, installasjoner, forestillinger, foredrag og filmer. Vi er et lite team gjennom året, men vokser til en festivalstab på rundt 15 personer og 120 frivillige frem mot mars. Borealis har kontor på Hordaland Kunstsenter.

Tweet This   Share this on Facebook