• Nye personvernregler

I mai innfører EU nye personvernregler for å sikre at dine personopplysninger tas godt vare på. Det tar Borealis på alvor, og da vi ønsker å kunne fortsette å sende deg info om våre arrangementer, trenger vi at du bekrefter at du vil være med oss videre. Vi ber deg derfor bekrefte dette på knappen her.

Bli med videre! 

Vi vil kun lagre din e-post og navn, og hva du ønsker å motta info om. Du kan velge om du vil opplyse oss om hvor du jobber, om det kan være relevant, og det vil da også være lagret.

Vi garanterer at all personlig informasjon som er gitt til oss ved påmelding av nyhetsbrev vil bli lagret på en sikker måte, og vil kun bli brukt til å sende deg nyheter om Borealis og våre arrangementer. Din informasjon vil aldri bli solgt, delt eller gitt videre til andre.

Informasjonen er lagret i programmet MailChimp. Du kan til enhver tid oppdatere dine opplysninger eller melde deg av nyhetsbrevet.

Hvis du ønsker mer info om personvern i Borealis, så vennligst kontakt oss:
post@borealisfestival.no | +47 95 90 53 76

Bemerk vennligst at du aktivt må bekrefte din interesse i nyheter fra Borealis på knappen under. Om du ikke gjør dette innen utgangen av mai vil du bli slettet fra vår liste.

La oss holde kontakten!
Peter & Tine

Tweet This   Share this on Facebook