• Nytt programslipp Borealis 2020

For andre gang denne høsten avduker vi en liten bit av neste års festival. Denne gangen gjemmer det seg klimatematikk og lokale blikk på teknologiske fremskritt og hybridinstrumenter, bak sceneteppet. Komponistene og utøverne som presenteres i dette programslippet tar tak i de virkelig store utfordringene vi står ovenfor som mennesker – fra klimaendringer til rollen teknologi spiller i livene våre. Gjennom alt fra store verk for symfoniorkester, til nye og finurlige hybridinstrumenter, utforsker de hvilke spor vi etterlater oss på jorden og hvordan vi kommuniserer med hverandre i en verden som stadig endrer seg.
I dag slipper vi: Neste steg – Klima & Stein Urheim & Jørgen Træens – Krympende klode i samarbeid med Bergen Filharmoniske Orkester, Universitetet i Bergen og Bjerknessenteret for klimaforskning. Og Knut Vaages – Hybrid Spetakkel i samarbeid med BIT20 Ensemble

Gjennom disse tre konsertene får vi høre musikk av og med Therese Birkelund Ulvo, Marius Neset, Ellen Ugelvik, Andreas Ulvo, Edward Gardner, Stein Urheim, Bergen Filharmoniske Orkester, Jørgen Træen, Knut Vaage, John Ehde, Trond Madsen og BIT20 Ensemble.

Kjøp EARLY BIRD-festivalpass nå – og få alt dette or mere til for kun 875,–

Tweet This   Share this on Facebook