• Søk som praktikant i Borealis!
    Søknadsfrist 17. august

SEND INN SØKNAD VIA DETTE SØKNADSSKJEMAET

Borealis er en festival for eksperimentell musikk, som finner sted 5 dager i mars i Bergen hvert år. Vi er en liten stab som vokser seg større frem mot festivalen, og vi søker nå etter praktikanter som ønsker seg erfaring med flere av de forskjellige aspektene ved å lage festival. Vi søker praktikanter som skal jobbe tett sammen med våre ansvarspersoner innen kommunikasjon, koordinering av frivillige og produksjon. 

Vi søker etter folk som er interessert i musikk, kunst, teater og andre kunstneriske utrykksformer, og som ønsker å få erfaring med kulturformidling og festivalproduksjon. Har du lyst å være med å skape en festival som tar godt vare på artister og publikum? Det er mange ulike oppgaver som skal løses for å lage Borealis, og du vil få bred erfaring innen ulike arbeidsområder som praktikant.   

Kommunikasjon

Vi søker etter en praktikant som vil jobbe tett sammen med vår kommunikasjonsansvarlige i jobben med å presentere festivalen til presse og publikum gjennom ulike kanaler. Vedkommende må være interessert i å jobbe med tekst, være presis og strukturert og kunne formulere seg godt på både norsk og engelsk. Det er også viktig å ha gode datakunnskaper, og kunne tilegne seg kunnskap raskt om ulike digitale verktøy. I tillegg vektlegges erfaring med bilderedigering og enkle designoppdrag. Kommunikasjonspraktikanten jobber også med å planlegging og utførelse av festivalens delegatprogram. Dette innebærer alt fra booking av flybilletter til å være vertskap og kontaktpunkt for delegatene når de er i Bergen.  

Produksjon

Vi søker en praktikant som ønsker å få innsikt i den praktiske og tekniske delen av festivalproduksjonen, og som vil jobbe tett med vår produksjonsansvarlige, i tillegg til å få ansvar for mindre prosjekter. Vi ser spesielt etter en som i samråd med produksjonsansvarlige kan koordinere vårt mentorprogram Borealis Ung Komponist gjennom høsten 2020 og frem mot festivalen i 2021. Vedkommende bør ha god teknisk forståelse, gode datakunnskaper og praktisk sans, i tillegg til å være strukturert og like utfordringer.  

Frivilligarbeid

Til frivilligteamet søker vi en praktikant som er glad i å jobbe med mennesker! Du vil jobbe tett med frivilligkoordinator og få innsikt i hele prosessen – fra rekruttering og koordinering, til avvikling og planlegging av avslutningsfest. Jobben går ut på å motivere, kommunisere, inkludere og ikke minst organisere over 100 frivillige på festivalen. Vi er stolte av våre dyktige og imøtekommende frivillige, og legger mye arbeid i at de frivillige på festivalen skal føle seg godt ivaretatt. 

Praktisk info

Praktikantperiode: 21.09.20 – 02.04.21
Arbeidstid: 2 dager i uken. Arbeid på kveldstid og i helg må påregnes i perioder.
Kompensasjon: kr. 20 000,– for praktikantoppholdet.

Du vil jobbe tett sammen med Borealis-staben, samt få selvstendig ansvar for større og mindre oppgaver underveis. Du vil få verdifull erfaring innen festivalavvikling og kulturarbeid. 
Kontakt daglig leder Tine Rude om du har spørsmål. Send søknad med dine kvalifikasjoner og CV, samt motivasjon og hvilken praktikantstilling du er interessert i – skriv også gjerne om dine musikkinteresser og hvorfor du har lyst til å være en del av Borealis-teamet.

Søknadsfrist er mandag 17. august.

SEND INN SØKNAD VIA SØKNADSSKJEMA HER!

 

Tweet This   Share this on Facebook