• Transport- og logistikkansvarlig

Søknadsfrist 7. oktober

Vi søker nå den rette personen, eller teamet, som kan koordinere og holde styr på logistikk og transport før, under og etter Borealis 2020. Borealis har rundt 60 artister på plakaten, i tillegg til 30 internasjonale gjester og arrangeres på 15 forskjellige arenaer rundt i Bergen – derfor trenger vi noen med gode excel-ferdigheter, som er over gjennomsnittet interessert i orden og system, og som heller ikke er redd for å sette seg inn i nye systemer.

Eksempler på arbeidsoppgaver er koordinering av all persontransport t/r flyplass, planlegging av interntransport av catering og utstyr til arenaer, rekruttering og ansvar for sjåfører før og under festival, og tett kontakt med  produsenter og festivalstab i planleggingen. Vi ser etter en person eller et team som kan organisere, forutse utfordringer og holde hodet kaldt i hektiske festivaldager. Borealis bruker det nettbasert festivalorganiseringsverktøyet Marcato, og som ansvarlig for logistikk og transport vil dette være ditt hovedverktøy i tillegg til ulike excel-oversikter. Vi søker derfor noen som ikke er redd for å sette seg inn i nye systemer, og som har lett for å bruke nye digitale løsninger.

Vi åpner for at jobben kan deles mellom to personer om ønskelig. Vet du om noen du gjerne vil jobbe sammen med? Be også dem om å søke, og spesifiser i søknaden.

Transport- og logistikkansvarlig vil jobbe tett sammen med resten av festivalstaben, og er organisert direkte under daglig leder.

Jobben som transport- og logistikkansvarlig er en tidsavgrenset prosjektstilling, men vi ønsker gjerne søkere som vil jobbe med oss gjennom flere festivaler.

Engasjementet igangsettes med opplæring og innføring i november, og med opptrapping av engasjementet frem mot festivalen i mars.

Honorar, arbeidstid og oppstart etter avtale. Uregelmessig arbeidstid må påregnes.

Arbeidsspråk er norsk og engelsk.

Praktisk informasjon:

– Kontakt daglig leder Tine Rude på tine@borealisfestival.no om du har spørsmål.

– Send en kort søknad og beskriv dine kvalifikasjoner, kompetanse og kapasitet, samt motivasjon.

– Legg ved CV og skriv også gjerne om dine musikkinteresser og hvorfor du har lyst til å være en del av Borealis-teamet.

– Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

– Arbeidsspråk i Borealis er norsk og engelsk, og søker må beherske et av disse godt både muntlig og skriftlig, og gjerne andre språk i tillegg.

Søknad sendes til tine@borealisfestival.no. Frist mandag 7. oktober kl. 12:00.

Tweet This   Share this on Facebook