• Vil du jobbe med Borealis?

Det åpner seg nå flere muligheter til å bli en del av Borealis sitt team! Festivalen går en travel tid i møte frem mot Borealis 2020, og trenger mer arbeidskraft på flere områder. Vi søker etter folk som vil være med oss frem mot mars 2020 som praktikanter, frivilligkoordinator eller transport- og logistikkansvarlig. I år samarbeider vi også med AKKS Bergen om Arrangørakademiet – deres pilotprosjekt, som tilbyr verdifull opplæring innen festivalavvikling for folk mellom 15–25.

Frist for søknad til Borealis er mandag 7. oktober kl. 12:00. Arrangørakademiet har frist søndag, 29. september (utgått)

Borealis er en festival for eksperimentell musikk, som finner sted 5 dager i mars i Bergen hvert år. Vi er en liten stab som vokser seg større frem mot festivalen, og ser nå etter gode folk som kan bidra inn i festivalen. Som medarbeider i Borealis vil du møte kunstnere, frivillige, musikere og komponister, jobbe med logistikk og planlegging, og få erfaring innen alt fra internasjonalt pressearbeid og kommunikasjon på sosiale medier, til det å følge en produksjon fra første ide til fremføring (og nedrigg!). Borealis søker kjønnsbalanse og mangfold ikke bare på scenen, men også i vårt team, og ser etter folk som er sultne på arbeidserfaring, har ambisjoner om å jobbe innen kulturproduksjon i fremtiden, er musikkinteresserte – men viktigst av alt folk som vil være en del av et team som skaper en fantastisk festival i mars 2020!

LES MER:

Utlysning praktikantstillinger

Utlysning frivilligkoordinator

Utlysning transport- og logistikkansvarlig

Arrangørakademiet 2020

 Søk, og tips en venn!

Foto: Thor Brødreskift
Tweet This   Share this on Facebook