Borealis anbefaler i november

Selv om november har har bragt tilbake restriksjoner og lockdowns er det fortsatt masse som skjer!

Vi anbefaler B L A C K I E sitt nye album FACE THE DARKNESSsom tok oss rett tilbake til hans uforglemmelige opptreden på Landmark under Borealis i 2019.

Førstkommende torsdag åpner BEK sin festival Den latente byen som skal ta for seg byens skjulte historier fra ulike perspektiver. Sjekk ut Live Streamen fra Bergen Kjøtt! 

Piksel Festival starter snart! Det går an å booke tid for å se utstilling i Studio 207 og på Lydgalleriet. Samtidig har de 3 online TV-kanaler, hvor det blant annet blir konserter, workshops og kunstner-presentasjoner på stream. Følg med på alt det spennende som skjer på deres hjemmeside!

Bergen Art Book Fair åpner straks, i år som digital versjon, og dermed «åpen» mye lengre! Sjekk ut nettsiden online.babf.no, hvor programmet lanseres på fredag 13. november, og åpningsarrangementet på Facebook.

Speakerspeaker er en platform for eksperimentell skriving, samtaler og lydverk som utforsker samtidige tema gjennom et kollektiv av stemmer. Lørdag 14. november blir det dobbel online launch av de to nyeste bøkene tittelert Silence og Failure. Sjekk ut programmet på Facebook-arrangementet her!