Det Elektriske Korps – SPILL MED HJERTET TIL LIVETS DANS (workshop)

20.03.
10:00–12:30
Nykirken
14:00–16:30
Nykirken

Kjøp billett

75,–

21.03.
10:00–12:30
Åsane kulturhus

Kjøp billett

75,–

14:00–16:30
Åsane kulturhus

Kjøp billett

75,–

Workshopen egner seg for voksne og barn – nedre aldersgrense er 10 år. Workshopen varer 2,5 time og trommemaskinen man må bære veier cirka 7 kg. Det er plass til maks 12 deltagere på denne workshopen.

Einar Goksøyr Åsen – trommemaskinmentor
Øyvind Mellbye – trommemaskinmentor
Thom Johansen (NOTAM) – programmering

Til alle som ønsker å få innblikk i trommemaskinens spennende verden er denne workshopen en ypperlig måte å tilbringe et par timer av helgen sin på. Det Elektriske Korps har reist over fjellet til Bergen i anledning Borealis for å rekruttere nye medlemmer.

På workshopen får du intensiv opplæring i trommemaskinens funksjoner og lydspenn. Trommemaskinene til Det Elektriske Korps er fargerike og gøye å lage musikk med. Seansen ledes av kunstnerne Einar Goksøyr Åsen og Øyvind Mellbye og er for barn og voksen, med nedre aldersgrense på 10 år.

Workshopen er delt i to, der du først får opplæring i, og tid til å utforske ditt nye instrument, etterfulgt av en pause og litt lefsespising. I del 2 av denne workshopen bærer det ut i gatene der du får utløp for all kunnskapen du har tilegnet deg på workshopen i improvisert samspill med dine medmusikanter, som konkluderer din opptagelse i Det Elektriske Korps.

Foto: Kristine Halmrast