Resonating Nordnes: Jenny Berger Myhre på Nordnes sjøbad

20.03.
10:00–16:00
Nordnes sjøbad

Book en plass direkte via Nordnes Sjøbad sin hjemmeside via Kjøp Billett-lenken over. Billettene legges opp i Nordnes sjøbad sitt booking-system den 9. mars kl 12.00

Dagen byr også på andre arrangementer rundt omkring på Nordnes. I Nykirken kan du booke deg inn på Det Elektriske Korps sin trommemaskinworkshop SPILL MED HJERTET TIL LIVETS DANS , og i Cinemateket kan du nyte et spennende filmprogram for både barn og voksne, i tillegg fylles hele halvøya med lyder i luften via ubrukte FM-frekvenser – hent deg en FM-radio i Strandgaten 207 og dra på FM-jakt.

Velkommen til et vibrerende Nordnes!


Sjø-bading har alltid vært viktig for Borealis, og det finnes ikke et bedre sted for dette enn på det historiske Nordnes sjøbad. Som del av vårt konsept Resonating Nordnes har multikunstner og musiker Jenny Berger Myhre komponert et sprudlende lydverk spesielt for anledningen. Hun er bosatt i Oslo, men når hun besøker Bergen, uansett tid på året, er Jenny alltid med på Borealis-teamet sin ukentlige sjø-dukkert. Denne sammensatte mixtapen er fylt med boblende synther og Jenny sine eksentriske musikk-ideer – en ideell ledsager ned i det varme bassenget, eller den iskalde sjøen! 

*Dette arrangementet er en del av Resonating Nordnes – en en-dags utforsking av Nordnes-halvøya gjennom lyd og bilde. Resonating Nordnes (Nordnes resonnerer) er inspirert av Eva Kun og Arne Ingvaldsen sitt prosjekt Mellom Rommene fra 1990, som fylte opp Bergens mellomrom med kunst. Over samme lest skal Resonating Nordnes fylle mellomrommene som øyet ikke kan se, med lyder.


Presentert i samarbeid med Nordnes sjøbad.