Resonating Nordnes: FM-jakt

20.03.
10:00–16:00
Nordnes

Dagen byr også på andre arrangementer rundt omkring på Nordnes. Ta med deg badetøyet og bestill tid på Nordnes sjøbad der multikunstner og musiker Jenny Berger Myhre har satt sammen en sprudlende spilleliste spesielt for anledningen. I Nykirken kan du booke deg inn på Det Elektriske Korps sin trommemaskinworkshop SPILL MED HJERTET TIL LIVETS DANS, og i Cinemateket kan du nyte et spennende filmprogram for både barn og voksne.

Velkommen til et vibrerende Nordnes!

Etter et år fylt med restriksjoner og begrensninger, der enden fortsatt ikke er helt i sikte, har Borealis valgt å omfavne luftrommet og vibrasjonene på Nordnes her i Bergen, og benytte FM-frekvensene som for det meste ligger ubrukte rundt oss. Her kan hele familien ta beina fatt og trekke inn lyden av Nordnes – lufta er for alle! Ta med deg den gamle FM-radioen din, eller lån av Borealis fra vårt hovedkvarter i Strandgaten 207, og dra på FM-jakt gjennom Nordnesrepublikken.

På veien vil radioen din fange opp verk fra våre samarbeidspartnere RUMMUR_radio og Bergen Kringkaster, samt lydkunstverk på micro-FM-nettverk i Skottegaten gjennom Karen Werner sitt nabolagsprosjekt SkottegatenFM. Du kan fange det nye verket til Diné og Xicana-artist Autumn Chacon skapt i samarbeid med den sør-samiske artisten Carola Grahnder, og i Strandgaten kan du suge til deg Borealis sin Radio Space-sending over hele gaten, og stikke innom våre fabelaktige naboer – Palmera og Aerial som alle har lydopplevelser å by på. Lydgalleriet og Hordaland Kunstsenter holder sine lydbaserte utstillinger åpne og Havrommet plasserer foodtrucks på sitt utendørsareale så du kan fylle på med både mat og drikke.

Vri og vend på frekvenssøkeren på din radio, og søk deg gjennom FM-radioens støy og knirking frem til lydlige godbiter som venter i luften på nydelige Nordnes!

Foto: Lars Doksæter


Presentert i samarbeid med SkottegatenFM, RUMMUR_radio, Bergen Kringkaster, Hordaland Kunstsenter, Lydgalleriet, Palmera, Aerial og Havrommet.