Praktisk info

Velkommen til Borealis 2023!

Her vil du finne praktisk informasjon om billetter og alle våre arenaer, i tillegg til tilgjengelighet og aldersgrense – alt mens du venter på fantastiske Borealis-opplevelser.

Vi oppdaterer informasjonen fortløpende som vi slipper programmet, så følg gjerne med her.

Vi ønsker at du skal få det beste ut av Borealis, så ta gjerne kontakt om det er informasjon du savner!

Les også gjerne om våre verdier som organisasjon her!

Spørsmål kan rettes til billett@borealisfestival.no

Enkeltbilletter kommer i salg januar 2023.
Billetter kan kjøpes her, og i døren ved ledig kapasitet. 

Det er begrenset kapasitet på flere av våre arrangementer, og vi anbefaler alle å skaffe seg billetter på forhånd. Vi aksepterer Vipps ved billettsalg i døren, mens du kan betale med kort og Vipps på nett.

BILLETTYPER:

Early Bird Borealis Pass gir deg de rimeligste billettene til Borealis 2023. Med dette passet kan du kjøpe billetter til alle våre arrangementer til kun 50,–!

SLIK FUNGERER DITT BOREALIS PASS
1. Kjøp ditt Borealis Pass
2. Du får tilsendt ditt Borealis Pass på e-post med en promokode
3. Finn de Borealis-arrangementene du vil gå på (fullt programslipp i januar 23)
4. Benytt Borealis Pass-promokoden ved kjøp av enkeltbillett, for å låse opp spesialprisen
5. Fullfør kjøp

Borealis Pass byttes inn i et armbånd før første konsert, som vises sammen med billetten til det aktuelle arrangementet.
Det er begrenset antall billetter til flere av arrangementene på Borealis 2023, og vi oppfordrer derfor alle til å kjøpe billett på forhånd og ikke i døren. Borealis Pass kan også benyttes ved billettsalg i døren om det er ledige billetter.

PRIS:
Borealis Pass 2022 (ordinær) 400,–
Borealis Pass 2022 (Honnør, BT-fordel, medlem Bergen Kunsthall, nyMusikk) 300,–
Borealis Pass 2022 (student, BLC, ungdom, barn) 200,–
Det er et begrenset antall Early Bird Borealis Pass i salg – og prisen er kun tilgjengelig frem til 1. januar. 

Alle våre billetter kommer i 3 priskategorier:
Ordinær: Vår ordinære billett – stadig til en god pris for mye innhold.
Honnør, BT-fordel, Bergen Kunsthall, nyMusikk
: Fordel- og medlemskort vises frem i døren sammen med billett. Honnør gjelder for deg over 67 år.
Student, BLC, ungdom, barn: Studenter eller barn og ungdom 4-20 år. Medlemmer av Borealis Listening Club (BLC) får også denne rimeligste prisen. Studentbevis vises frem i døren sammen med billett.
Barn fra 0–4 år: Gratis på alle Borealis-arrangement, med unntak av eventuelle arrangement rettet spesifikt mot denne målgruppen. 

Ledsagerbevis kan benyttes og gir fri adgang til ledsager. Etter kjøp av billett sender du en e-post til billett@borealisfestival.no med kopi av billetten, og vi sender deg en ledsager-billett. Ledsagerbevis vises frem i døren sammen med billettene. Mer informasjon om tilgjengelighet ved våre arenaer følger også under i eget avsnitt under.

Borealis er med i boken Lysløypa og tilbyr 2 billetter for prisen av 1 for innehavere av boken. Kjøp en billett og send en kopi av billetten på e-post til billett@borealisfestival.no , og så sender vi en gratis billett tilbake. Boken vises frem i døren sammen med begge billetter.  Du kan kjøpe boken fra kontoret vårt, eller online.

Dørene åpner 30 min. før annonsert konsert- eller arrangementsstart. Kom gjerne i god tid så du slipper kø.

Ved eventuell avlysning vil alle billettkjøpere bli kontaktet på e-post eller telefon, som oppgitt ved kjøp av billetten. Billetter refunderes kun ved avlysning.

Vi er behjelpelige med adgang alle steder, men det er dessverre ikke alle våre arenaer som er universelt utformet eller tilrettelagt for funksjonsvariasjoner.
I avsnittet Arenaer under vil du etter hvert finne spesifikk info om den enkelte arenaen. Denne listen oppdateres fortløpende som nye arrangementer og arenaer blir offentliggjort.

Vi ønsker å legge til rette for alle, så ta gjerne kontakt på billett@borealisfestival.no så vi kan planlegge eventuell assistanse og tilpassing.

Alle våre arenaer har kjønnsnøytrale toalettfasiliteter.

Ledsagerbevis kan benyttes og gir fri adgang til ledsager. Etter kjøp av billett sender du en e-post til billett@borealisfestival.no med kopi av billetten, og vi sender deg en ledsagerbillett i retur. Ledsagerbevis vises frem i døren sammen med billettene. Mer informasjon om tilgjengelighet ved våre arenaer følger også i eget avsnitt under.

Vi bruker mange forskjellige arenaer for våre arrangementer, og noen av disse har aldersgrense. Alle kommer vel og merke inn i følge med en voksen, med utfylt Vergeskjema.

Aldersgrenser for den enkelte arenaen er spesifisert i avsnittet Arenaer under.

Borealis har ikke én bestemt plass der festivalen arrangeres, du vil i stedet finne oss spredt over hele Bergen!

Her kan du lese mer spesifikk informasjon om hver enkelt arena. Vi oppdaterer denne listen fortløpende i takt med offentliggjøring av programmet.

Alle arenaer skal være godt merket fra gateplan så du kan finne frem. Noen steder har bevertning, slik at du kan få deg noe å drikke før og etter arrangementet. Vi jobber mot å sørge for fullstending tilgjengelighet på alle arenaer, men ikke alle arenaer vi bruker er like godt tilrettelagt for rullestol og andre funksjonsvariasjoner.

Vi sørger for at alle våre arenaer har kjønnsnøytrale toalettfasiliteter.

Ta gjerne kontakt på forhånd på billett@borealisfestival.no om du har behov for assistanse eller mer informasjon enn det du finner her, så finner vi en god løsning.