Er du vår nye leder?

Søknadsfrist: 13. juni
Stillingstittel: Daglig leder
Ansettelsesform: Fast stilling, 100%

Borealis ser etter en kreativ, strategisk og engasjert leder som ønsker å bygge Borealis videre. 

Daglig leder i Borealis jobber tett med kunstnerisk leder i en delt styringsmodell. Daglig leder er hjertet i organisasjonen. Rollen knytter sammen praktisk overblikk, økonomisk styring og strategisk utvikling for å levere en årlig musikk- og kunstfestival, og for å bygge kompetanse og publikum gjennom året. 

Borealis åpner opp for nye kunstneriske formasjoner som ikke passer inn i standardiserte produksjonsmodeller. Derfor kreves det åpenhet og fleksibilitet for å utvikle prosjektene som Borealis tar på seg. Med et sterkt team i ryggen, både gjennom året og under festivalen, vil du kunne utvikle Borealis sin økonomiske og politiske kapital. Vi søker en som er interessert i å aktivt utfordre tingenes tilstand, og som sørger for at Borealis tar en ledende rolle i å forme et nytt, mer rettferdig kulturliv. 

Som daglig leder har du det operative ansvaret for administrasjon, økonomi, rapportering, kontrakter, lønn, personal og HMS. Søknadsskriving, støtteordninger og kontakt med offentlige myndigheter, på alle nivå, er også en vesentlig del av stillingen. Erfaring med å sikre finansiering er viktig. Du er initiativrik og strukturert, og vil sørge for god kommunikasjonsflyt internt i teamet. Du er god til å se de ansatte, og vant til å kommunisere med ulike personligheter.

Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Arbeidssted er Bergen, og kveld- og helgearbeid vil forekomme.

ARBEIDSOPPGAVER

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

VI TILBYR

ANSETTELESFORM OG STILLINGSPROSENT

PRAKTISK INFORMASJON

SPØRSMÅL OM STILLINGEN?

OM ARBEIDSGIVER