Praktikantene 2021

F.v.: Runa Halleraker, Émilie Fanor-Fontaine, Said Abdullahi

Vi har fått påfyll av krefter i staben! Det er med stor glede vi presenterer våre tre nye praktikanter Runa Halleraker, Émilie Fanor-Fontaine og Said Abdullahi! Med varierte bakgrunner innen musikk, kunst og film skal de jobbe med produksjon, kommunikasjon og frivilligarbeid frem mot Borealis 2021. 

Runa Halleraker (f. 1995) fra Trondheim studerer for tiden en master i kunst ved KMD, UiB, hvor de arbeider med maleri, ord og installasjon. Deres første soloutstilling fant sted ved Galleri Fisk i november 2019, og nylige gruppeutstillinger inkluderer Kommunikation ved Färgfabriken i Stockholm og MERGE ved Cafe Gallery Project & Dilston Grove i London. På siden har Runa arbeidet med fotografi, design og kommunikasjon, for blant annet Stormfestivalen og Pstereofestivalen, og her hos Borealis skal de jobbe med kommunikasjon. 

Émilie Fanor-Fontaine (f. 1991) fra Paris skal jobbe med de frivillige her hos Borealis. Med en bred bakgrunn innen både film, filosofi og nordisk, har hun de seneste årene vært aktiv som gjestekurator, assisterende redigerer og frivillig hos blant annet Cinemateket, Isme Film og BIFF. Hun tok sin master i Valorisasjon av kino- og audiovisuell kulturarv ved Université Paris 8 og Stockholms Universitet (2015-2017), og sikter mot å bli filmregissør. 

Said Abdullahi (f. 1995) kom til Bergen fra Kenya i 2011, og har de siste årene bidratt til musikkscenen i Bergen. Han har blant annet tatt del i å etablere DJ-kollektivet Svette Føtter (2019), har lenge vært aktør i Fargespill (2012-2018), og skal her hos Borealis jobbe med produksjon. I den seneste tiden har Said arbeidet med sin egen DJ-virksomhet under artistnavnet Said Warya, både på radio, og for ulike konsepter på blant annet Østre og Café Opera. 


Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen!