Velkommen til våre nye medarbeidere!

Ny daglig leder

Foto: Thor Brødreskift/Borealis

Rachel Louis er en etablert leder innen kunst- og kulturfeltet, og har tidligere jobbet for både nasjonale og internasjonale kulturorganisasjoner. Hun er lidenskapelig opptatt av at kunsten er til for alle, og har dedikert sitt virke til å oppnå et mer rettferdig, tilgjengelig kulturliv, og åpne opp muligheter for flere innen kultursektoren. Rachel bruker kunst for å knytte folk sammen, gi næring til en fellesskapsfølelse og for å bidra til samfunnets helse og lykke. 

Som produsent og kurator innen musikk og samtidskunst har Rachel jobbet for Bergen Assembly og Festspillene i Bergen – der hun tok initiativ til Festspillkollektivet.  Rachel bodde i Storbritannia før hun flyttet til Bergen i 2015. Hun har tidligere jobbet for organisasjoner som Whitechapel Art Gallery, Artangel, London Symphony Orchestra, the Barbican og ved the University of Arts i London. I 2008 startet hun et banebrytende kunstprosjekt for Storbritannias nasjonale helsetjeneste; NHS. Rachel har som sitt mål å gi alle mulighet til å delta i kreative prosjekter som er samarbeidsdrevne, utforskende, levende og inspirerende. 

Nye produsenter

Foto: privat

Aistė Žumbakyte er en produsent med bred erfaring fra det frie kunstfeltet. Hun kommer fra Litauen, hvor hun studerte kunst-ledelse og jobbet med både film, musikk og festivaler. I Bergen startet hun som praktikant under Borealis 2013, og som frivillig for BIT Teatergarasjens Oktoberdans 2012. Dette ble startskuddet til hennes nåværende profilering innen eksperimentell musikk og tverrfaglige scene-produksjoner. Aistė har jobbet som produsent i samarbeid med blant andre Neither Nor, Ursus Produksjoner, Open Window Theatre, nyMusikk Bergen, Alwynne Pritchard og en rekke andre kunstnere. Nå jobber hun som daglig leder og produsent for konsertserien Avgarde. I tillegg jobber hun med filmproduksjon, og med å bygge videre på sin tekniske interesse, gjennom blant annet Teknisk Praksis på kunsthuset WRAP. Hun inspireres av kunstnere og er spent på å fortsette å bidra til Bergens og verdens kunstfelt! 

Foto: privat

Malin Nøss Vangsnes er utdannet danser, og har lang fartstid som produsent i dansefeltet. Som utøver har hun fremført i både inn- og utland, og turnert deler av Canada. De siste årene har hun også etablert seg som produsent innen musikkfeltet, og kombinerer dette med utøvende kunstnerskap og undervisning. 

Malin er opptatt av at produksjonen skal oppleves logisk for alle, med god kommunikasjon mellom kunstnere, teknikere, publikum og produksjonsteam. Hun er en sprudlende og positiv person som trives godt i hektiske omgivelser, har et godt øye for detaljer og holder alltid gaffatapen lett tilgjengelig!