Test-Hjem

The Sound of Shrimps

I den sjette episoden av podcasten vår Borealis Samtale får dere høre komponist Jana Winderen i samtale med Knut Korsbrekke fra Havforsknings instituttet og Geir Pedersen fra Christian Michelsen Research om hva de har lært gjennom å lytte under vann. Hør Jana og marinbiologene diskutere i hvilken grad deres arbeid sammenfaller, og hvor viktig lyttingen er for vår forståelse av det som skjer under havets overflate. 

Borealis Anbefaler

Juleferien er rett rundt hjørnet. Og selv om pinnekjøtt og ribbe er godt, er det også viktig med mat for sjelen, og slikt er det tid til i ferien. 

Bli med som frivillig!

Borealis 2021 er på vei! Vi var den siste festivalen i Norge som ble avviklet før lockdown i 2020, og siden det har vi alle hatt et annerledes år. Situasjonen har påvirket oss til å tenke nytt, lokalt og bærekraftig, og vi planlegger en festival som kan skje selv under strenge smittevernstiltak, med en digital og fysisk, innendørs og utendørs tilstedeværelse. De frivillige utgjør en viktig del av det vi kjenner som Borealis-stemningen, og vi er glad for å kunne invitere dere med i år også!