Teamet vokser og formes!

Andrea Lopez Robles (f. 1992) er festivalprodusent og sceneprodusent fra León, Mexico. Etter hun fullførte utdannelsen sin ved Universidad de Guanajuato med en grad i kunst- og kultur har hun jobbet for flere festivaler, teatre, museer og kulturorganisasjoner i Mexico og Skandinavia, blant annet: Festival Internacional Cervantino, Teatro del Bicentenario, og Instituto Zacatecano de Cultura. Hun henter inspirasjon fra fjellene, å løpe rundt backstage, mexikansk mat og i menneskene hun møter. Hun flyttet nylig til Bergen hvor hun tar en master i interkulturelle studier, samtidig som hun starter i Borealis som produsent.

Runa Halleraker (f. 1995) fra Trondheim studerer for tiden en master i kunst ved KMD, UiB, hvor de arbeider med maleri, ord og installasjon. Deres første soloutstilling fant sted ved Galleri Fisk i november 2019 og nå nylig If They Hit Just Right ved Kiosken i Bergen. Nylige gruppeutstillinger inkluderer Kommunikation ved Färgfabriken i Stockholm og MERGE ved Cafe Gallery Project & Dilston Grove i London. På siden av studiene har Runa arbeidet med fotografi, design og kommunikasjon, for blant annet Stormfestivalen og Pstereofestivalen, og her hos Borealis som praktikant i 20/21. Nå tar hun steget opp som kommunikasjonsmedarbeider for festivalen.

Émilie Fanor-Fontaine (f. 1991) fra Paris var praktikant i festivalen i 20/21, og går nå inn i rollen som frivilligansvarlig i Borealis! Med en bred bakgrunn innen både film, filosofi og nordisk, har hun de seneste årene vært aktiv som gjestekurator, assisterende redigerer og frivilligkoordinator hos blant annet Cinemateket i Bergen, Isme Film, BIFF og Bergen Fringe Festival. Hun tok sin master i valorisasjon av kino- og audiovisuell kulturarv ved Université Paris 8 og Stockholms Universitet, og sikter mot å bli filmregissør. 

Abigael Asgedom (f. 1994) har vært med oss siden 2019 – først som praktikant og deretter i posisjon som administrasjonsassistent. Hun tar nå fatt i nye arbeidsoppgaver her i Borealis. Fra og med høsten 2021 er hun også prosjektansvarlig for våre månedlige gratisarrangement Borealis- og Papillon Listening Club, og for arrangementer knyttet til vår nåværende gjestekunstner Marshall Trammell. Abigael er opprinnelig fra Eritrea, og flyttet til Bergen for å studere. Hun har fullført en bachelor i sosiologi ved Universitet i Bergen, og var lenge aktiv i organisasjonen Papillon – en multikulturell møteplass for unge mennesker. Hun er grunnlegger av African Student Union i Bergen, og deltar i kunstprosjektet Oi! med utspring fra kunsttriennalen Bergen Assembly. Abigael driver også aktivt med musikk under navnet DJ Joy, og har opptrådt på flere festivalen som Hot! Hot! Hot! i Bergen, Blak Outside i London og Vers Libre 24-hour DJ Live Stream.